Prats celebrarà la segona edició de la Setmana de la Gent Gran amb diverses activitats repartides entre el dilluns 5 d’octubre i divendres dia 9. Tal i com exposa la regidora d’Acció Social, Montserrat Juvanteny, enguany, a causa de la situació actual la major part dels actes seran telemàtics a través de la iniciativa Prats Sofà i es podran veure a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

Per altra banda, divendres 9 d’octubre s’organitza la ruta saludable per l’entorn de Prats. La sortida serà a ¾ de 10 del matí, a la plaça de l’U octubre. Cal inscripció prèvia a l’Ajuntament en horari d’oficina o al web www.pratsdellucanes.cat/cursos.

Dilluns a les 6 de la tarda, tindrà lloc l’activitat Prats Sofà: Xerrada divulgativa en directe amb els professionals del CAP: “Grip en temps de COVID”. Es podran fer preguntes en directe a través del xat de la xerrada.

Dimarts 6 d’octubre, a les 6 de la tarda, la sessió de Prats Sofà estarà dedicada a una classe de pilates per a la gent gran.

Dimecres 7 d’octubre, puntaires del poble demostraran les seves habilitats en un taller de manualitats, i dijous, es podrà gaudir d’un recull d’actuacions del grup PEP.

La Setmana de la Gent Gran de Prats es planteja com una acció dinamitzadora de la gent gran del municipi amb l’objectiu de potenciar la seva participació amb activitats, tallers i una sortida. Aquesta setmana se celebra en motiu del Dia Internacional de la gent gran, proclamat el 1990 per les Nacions Unides.