A partir d’aquest dilluns 5 d’octubre, la Biblioteca Municipal obre les seves portes de nou, després del tancament d’aquest estiu per la construcció d’una rampa d’accés a l’entrada per afavorir l’accessibilitat de totes les persones usuàries.

A més, la biblioteca estrena una nova imatge corporativa amb un logotip que es podrà veure a la porta d’accés del servei.

L’horari d’obertura serà l’habitual en aquest període de l’any: de dilluns a divendres de 5 a 2/4 de 9 del vespre. També podeu adreçar-vos-hi per telèfon 93 117 61 95 o per correu electrònic biblioteca@pratsdellucanes.cat, en cas que vulgueu fer alguna reserva o qualsevol altra consulta.

A l’hora d’accedir a la biblioteca caldrà seguir la senyalització i les indicacions que s’han establert:

  • La mascareta serà obligatòria per a tots els usuaris de la biblioteca majors de 6 anys, exceptuant les persones amb alguna dificultat respiratòria o malaltia.
  • Serà necessària la higiene de mans en entrar i sortir de la biblioteca, amb gel hidroalcohòlic a disposició dels usuaris.
  • Caldrà mantenir una distància de seguretat d’1, 5 metres entre usuaris.
  • Tant en el servei de préstec com en el de consulta de documents a la biblioteca mateixa, els documents es desinfectaran i guardaran una quarantena de 48h abans del seu retorn a la col·lecció o nou préstec.