Durant el mes de març es realitzaran diferents activitats al Lluçanès entorn al Dia de la Dona, el 8 de març. Les activitats, que s’allargaran fins el 31 de març, són molt variades: jocs, tallers, dinars, sopars, homenatges, caminades, exposicions o esport per reivindicar el feminisme denunciant el sexisme.

En el cas de Prats, les activitats començaran durant la propera setmana, del 4 al 8 de març al Casal del Jovent amb una decoració especial en motiu del Dia de la Dona.

De cara al 5 de març es durà a terme el “Taller de codis per lligar”, a càrrec de l’Associació Filigrana per parlar i aprendre sobre els límits de lligar. L’activitat es farà a l’Espai a les 5 de la tarda.

D’altra banda, el mateix dia 8 de març es farà l’acte central del Dia Internacional de les Dones a les 6 de la tarda al Passeig del Lluçanès. Hi participarà el grup de ball de Prats Salut i es farà la lectura del manifest.

El mateix dia 8 de març a les 4 de la tarda també es farà l’activitat “Café tertúlia parlem de gènere” a Cal Bach a càrrec d’Helena Vilà, experta en treball comunitari i transformació social.