Fins al 20 de maig es poden presentar les propostes pels tercers pressupostos participatius de Prats, en què la ciutadania i entitats de Prats poden decidir en què invertir 14.000 euros del pressupost municipal.

Així ho han exposat a la sessió informativa d’aquest dimarts l’alcalde Jordi Bruch i la tècnica de Participació, Angelina Soler.

Bruch ha destacat que l’objectiu és seguir fomentant la participació i millorar de forma conjunta amb projectes definits i votats íntegrament pel poble.

Tens una idea? Participa!

Les idees es poden presentar fins el 20 de maig: Per Internet a participacio.pratsdellucanes.cat omplint el formulari i de forma presencial, a les urnes ubicades a Cal Bach.

Qui pot presentar propostes?

Poden participar-hi totes les persones empadronades a Prats de Lluçanès, de 16 anys o més. També hi poden participar associacions i entitats inscrites al registres d’entitats del poble. Totes elles poden fer propostes en l’àmbit d’actuació del municipi.

Totes les propostes que arribin tant telemàticament com presencialment es validaran, s’acceptaran, es milloraran o es rebutjaran posteriorment a la taula de propostes. Caldrà que les persones que hagin presentat propostes hi acudeixin per desenvolupar-les, si no es rebutjaran. La taula de propostes és un espai de debat obert a la ciutadania on es presentaran i posaran a debat totes les propostes plantejades per concretar i validar les propostes que passaran posteriorment a ser treballades tècnicament i després es posaran a votació.

A més, els  diumenges dies 1, 8 i 15 de maig també hi haurà una parada al mercat per informar a la ciutadania i presentar propostes presencialment.