La pradenca Montserrat Perarnau s’ocuparà de les regidories de Via Pública i Equipaments Públics, en substitució del regidor Ramon Font, mort el passat 26 de novembre a causa d’una greu malaltia.

Perarnau, que ha promès el seu càrrec pel poble de Prats, per la comarca del Lluçanès i per imperatiu legal en el ple celebrat aquest dimecres, 16 de desembre, ha dirigit unes paraules de record per a Font, tal com també ha fet l’alcalde, Isaac Peraire, que ha aprofitat per agrair les mostres de suport rebudes, i el cap de l’oposició, Jordi Bruch, ha felicitat a la nova regidora posant-s’hi a disposició.

Montserrat Perarneu en el moment de prendre posessió de la regidoria

La sessió plenària ha seguit per donar compte dels Decrets d’Alcaldia i les Juntes de Govern, en què s’ha ratificat el nomenament de la Montserrat Juvantenyregidora de Promoció del Municipi, com a representant de Prats de Lluçanès a l’Associació per al Desenvolupament Rural de la Catalunya Central per unanimitat, i s’ha aprovat també Preus Públics per al 2016 amb els vots contraris de CiU.

Pel que fa a la relació de llocs de treball s’ha aprovat també però aquest cop amb els vots favorables d’ambdós grups municipals amb representació a l’AjuntamentERC i CiU.

El següent punt a tractar ha estat el del Pressupost de cara al 2016, del que en pots llegir tota la informació aquí.

Ja en el torn de les mocions s’han aprovat totes les presentades. Per una banda les tres presentades pel grup d’ERC que han estat la de suport a la resolució 1/XI del Parlament de Catalunya; de condemna del franquisme i de suport a les causes contra els crims comesos; i la moció de la Unió de Pagesos de Catalunya davant la retallada del 48% dels ajuts del 2014 a les zones de muntanya i desfavorides de Catalunya. Per altra banda, la presentada per CiUha estat en relació a una nova Biblioteca i un Espai social per a la gent gran, i un cop debatuda i amb aportacions fetes per l’equip de govern, ha estat aprovada amb tots els vots a favor.

Els últims punts ha estat d’informacions donades per l’equip de govern com les referents a la zona d’autocaravanes que està previst d’ubicar-la a la zona de l’antiga discoteca, que al mateix temps també s’habilitarà com a magatzem de la brigada municipal o informació sobre la nova app de Prats per a mòbils i tauletes digitals.

En el torn de preguntes, s’ha respost a l’estat de la comarca del Lluçanès, de la que en pots llegir més informació en aquest enllaç; la situació de la urbanització PP2, en què la regidora d’UrbanismeGlòria Borralleras, ha explicat que properament se celebrarà una reunió amb els veïns i veïnes afectats, i la regidora de Promoció del Municipi ha fet una valoració de la Fira de Santa Llúcia.