Repàs de precs i preguntes

En l’apartat de precs i preguntes del Ple és un moment que des del grup municipal del PdeCat aprofitem per posar sobre la taula les preocupacions dels veïns del poble. Aquestes preguntes les dirigim a l’equip de govern perquè es pronunciï en temes prou importants com la mala senyalització de la zona d’aparcaments del carrer d’Orient, on alguns veïns van ser multats injustament per culpa d’un senyal incorrecte. En aquest sentit des del nostre grup municipal vàrem demanar que s’escoltés els veïns i comerciants que en definitiva son els qui estan patint aquesta confusió en tot el què afecta la mobilitat en els nostres carrers.

El regidor del PdeCat, Jordi Bruch, va demanar a l’equip de govern que garantís que l’Escola Bressol Municipal hi hagués el número suficient de places per satisfer un possible increment de la demanada de matrícules. També vàrem fer un prec per insistir en la problemàtica que viu el poble en el dèficit de cobertura mòbil. Vàrem demanar també que l’equip de govern ens valorés l’estat de neteja dels carrers després d’externalitat-ne el servei al Consell Comarcal d’Osona.

Ens agradin més o menys les respostes que rebem, és part de la nostra tasca fiscalitzar la gestió que es fa a l’Ajuntament de Prats i ens pertoca com a regidors seguir insistint amb tots els temes que creiem que no s’estan fent prou bé.

Junts per Catalunya

El PDeCAT s’ha integrat a la candidatura Junts per Catalunya per concórrer a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya el 21 de desembre. Es tracta d’una llista àmplia i transversal que dóna resposta al moment polític que reclama el país i que vol anar més enllà d’una candidatura de partit, tal com reclamava el president Carles Puigdemont.

La llista s’obre generosament, d’aquesta manera, a sectors dinàmics de la societat civil amb la voluntat de fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre, defensar les institucions intervingudes i guanyar la Generalitat per aquells que no la volen sotmesa.