CIRCULACIÓ I MOBILITAT

Tots els canvis desperten recels, però es fan perquè són necessaris i per tenir un resultat positiu. Aplaudim que l’Equip de Govern hagi entomat el repte de la millora de circulació, mobilitat i seguretat per a vianants, i ho hagi fet assessorant-se tècnicament d’experts i seguint el Pla de mobilitat. També havent escoltat les reclamacions dels veïns, com molts del Carrer Bruch per exemple, que feia temps que reclamaven una solució per la situació del seu carrer. Desitjaríem que es pogués anar endreçant la mobilitat i la circulació a totes les zones del poble que facin falta. Un poble, sobretot, per a les persones.

OMPLIM LES URNES DE VOTS I ESPERANCES

El Parlament de Catalunya va aprovar la Llei del Referèndum, i seguidament el Govern va convocar-lo. L’Ajuntament va mostrar immediatament el seu suport, com sempre, per tal que es pugui celebrar amb garanties. Des d’ERC el reiterem, i ens aboquem a fer campanya per acabar d’esperonar anar a votar i convèncer de votar SÍ el dia 1 d’octubre.

Davant l’Estat espanyol, al qui li fa por la democràcia, el què podem fer és omplir les urnes de vots i esperances.

CONDEMNEM EL TERRORISME I LA XENOFÒBIA

El grup d’ERC condemna els atemptats terroristes succeïts a Barcelona i Cambrils el 17 d’agost. Ens afegim a les mostres de suport a familiars i amics, i d’agraïment a equips d’emergència i al cos de Mossos d’Esquadra. Al mateix temps, expressem el total rebuig als brots de xenofòbia i racisme que poden generar-se. La societat catalana és oberta, inclusiva, cosmopolita, i ho seguirà sent.