JUDICI A LA DEMOCRÀCIA. MOBILITZEM-NOS

Davant un judici ignominiós que no s’hauria de celebrar mai; un judici que no és a unes persones concretes -que també-, sinó que és a la democràcia, a la llibertat i els drets civils, ens hem de mobilitzar. Des d’ERC-Prats fem una crida a sumar-se a les diferents mobilitzacions que es proposen des de l’espai unitari, les previstes i les que puguin sorgir. Sortim al carrer:

– 16 de febrer a les 5 de la tarda: Manifestació a Barcelona

– 21 de febrer: Aturem-ho tot

– 16 de març a les 6 de la tarda: Manifestació a Madrid

PARLEM DE PRATS DE LLUÇANÈS

Us convidem a assistir el dimecres 20 de febrer a 2/4 de 9 del vespre a la sala d’actes de L’Espai a l’acte “Parlem de Prats de Lluçanès. 2015-2019 i #seguim”, amb l’alcalde i candidat a la reelecció Isaac Peraire.

PRESENTACIÓ LLIBRE ROMEVA 

Diumenge dia 24 de febrer a 3/4 d’1 del migdia, comptarem amb la presència de Josep Maria Jové, diputat i Secretari General durant la Vicepresidència d’Oriol Junqueras; Jenn Díaz, diputada i escriptora; i Laura Pinyol, periodista i escriptora per a la presentació del llibre “Esperança i llibertat”, de Raül Romeva. El Raül no hi podrà ser, com sabeu es troba en presó preventiva, mentre serà ja jutjat. El reivindicarem, i n’exigirem la llibertat, igual que a la resta de persones preses.

VAGA FEMINISTA

Des de diferents col·lectius es treballa per tornar a convocar una vaga feminista el dia 8 de març. Ens hi sumem, encoratgem a tota la població a secundar-la i a participar de les manifestacions i actes que s’organitzin.