Us desitgem a totes les pradenques i pradencs un bon estiu. Que el gaudiu dins les seves limitacions sanitàries i us cuideu molt. Tingueu cura de l’entorn familiar i social més proper i, entre tots, podrem tenir a ratlla la COVID-19.

Entre tots podem!

PISCINA MUNICIPAL

El dia 28 de juny es va obrir la piscina municipal de Prats, una setmana més tard del que és habitual, per tal de garantir les mesures sanitàries adients. Alguns pradencs i pradenques ens heu fet arribar queixes sobre la web per treure els abonaments de temporada i les entrades. Demanem a l’ajuntament que procuri oferir solucions per aquells que tenim més dificultats en l’ús de les noves tecnologies.

OFERTA PÚBLICA DE LA ZONA ESPORTIVA I CULTURAL

Tenint en compte que s’han obert les instal·lacions de la piscina i que el contracte amb la persona adjudicatària d’aquest i altres serveis ja havia vençut, creiem que aquesta licitació ha demorat massa.

RIERA DE MERLÈS

Els municipis veïns per on passa la riera de Merlès fa dies que hi han prohibit el bany. La riera és en un entorn natural protegit, idíl·lic i preciós, que cal preservar de la sobrecàrrega de persones que en fem ús, ara a l’estiu. Enguany s’hi han d’afegir raons sanitàries, que fan que el bany a les seves aigües no sigui segur i pugui ser font de contagi de la COVID-19. Tots hem de ser responsables i seguir les indicacions marcades pels municipis, per garantir el benestar de tothom.

FESTES D’ESTIU

A l’estiu a Prats de Lluçanès se celebren moltes festes. La nostra festa major de Sant Joan i els Elois, la fira de Sant Jaume, el TastaQmarca, Fes-te l’Agost, Obrim de Nit… És una sort poder gaudir d’aquestes activitats a la fresca durant el període estival. Només cal, però, que entre tots recordem i siguem conscients que hem de vetllar per la seguretat de cadascun de nosaltres i del nostre cercle proper. Seguim les recomanacions sanitàries: mascareta, distància, mans netes, i gaudim d’aquestes celebracions de manera responsable.