LLIBERTAT

Fa ja més de 5 mesos que tenim persones preses i exiliades per motius polítics. Exigim, una vegada més, la seva llibertat i el seu retorn lliure a casa. No han comès cap delicte, el què han fet és obeir la voluntat majoritària del poble de Catalunya.

Refermem el nostre suport a la majoria republicana del Parlament de Catalunya; apostem perquè les institucions implantin república amb les seves actuacions; seguim defensant alhora que cal ser al carrer i a les mobilitzacions, com la del 15 d’abril o la iniciativa nascuda a la nostra comarca “Kilòmetres per la llibertat”; així i com contribuir a fer possibles iniciatives de la societat civil organitzada al voltant de l’ANC, Òmnium i els CDR’s. Seguirem cívicament i pacíficament defensant aquest poble.

 

L’ESPAI

Hem repetit, i no ens cansarem de fer-ho, que les entitats són un motor important pel poble i la comarca. En els seus primers mesos de vida, ja hem pogut veure com L’ESPAI pot contribuir a fer més fàcil la tasca d’aquestes entitats o associacions, com a equipament per a fer trobades, reunions, assajos i xerrades.

Un lloc que, a més, pot acollir iniciatives empresarials embrionàries o no, que poden tenir un futur esperançador.

Des d’ERC esperem que així segueixi, i que es confirmi el bon estat de salut de l’Espai.