INVERSIONS SOTA MÍNIMS TOT I LES PUJADES D’IMPOSTOS

Cap obra al poble en el que queda de legislatura. Aquesta és la intenció de l’Equip de Govern, que només preveu dedicar un 7,4% del pressupost d’aquest 2018 a inversions. Una xifra ridícula al costat d’altres partides com la de personal, que suposarà el 38% del pressupost.

Aquesta és una de les principals conclusions que qualsevol pot treure en observar el pressupost aprovat per a aquest any. Un pressupost que, com ha fet sempre Esquerra, es va aprovar sense haver comptat amb les opinions ni de la ciutadania ni del nostre grup municipal. El Grup Municipal del PdeCat vàrem votar en contra.


EL PRESIDENT PUIGDEMONT JA ÉS LLIURE

Quan molts es fregaven les mans imaginant que el president Puigdemont ja no sortiria mai més de la presó, la justícia del país més important d’Europa ha decidit deixar-lo en llibertat i descartar definitivament que hagi participat en cap delicte de rebel·lió. Una notícia molt positiva pel nostre país, perquè permet que el president continuï amb les mans lliures per explicar a tota Europa quina és la situació de Catalunya i la voluntat democràticament escollida a les urnes. No només s’ha demostrat que la justícia espanyola té presos polítics, sinó que s’ha pogut comprovar com Europa ni comparteix ni accepta aquesta situació.

Ara és l’hora que aprofitem la fortalesa de l’independentisme per formar govern. Cal que ens posem en marxa per defensar els nostres drets com a país i els dels dirigents que continuen injustament a la presó o a l’exili. Desitgem que la fórmula que proposa el president Puigdemont, amb Jordi Sànchez com a candidat, tingui millor destí que la candidatura defensada pel conseller Jordi Turull –hores abans de tornar a la presó– quan una decisió del tot incomprensible per part de la CUP va acabar evitant que es convertís en el 131è president de la Generalitat.

Ningú podrà impedir que seguim caminant orgullosos del nostre país, de la seva gent i de la voluntat expressada a les urnes.