Aquest dilluns 29 de juny la piscina municipal de Prats de Lluçanès obre les portes seguint les mesures de seguretat i la normativa vigent adaptada a la Covid-19.

La principal novetat és que l’equipament obrirà en tres franges horàries diferents, de dilluns a diumenge. L’aforament en cada franja horària estarà limitat 160 persones.

Per tant, s’han creat dos torns de 4 hores de dilluns a diumenge i una franja d’una hora recomanada per a la gent gran:

 • Matí: De les 10:00h a les 14:00h
 • Tarda: De les 15:00h a les 20:00h.
 • Recomanable gent gran (majors 65 anys): 15:00h a les 16:00h

La gent gran pot anar a la piscina en qualsevol franja horària, però també s’ha habilitat una hora al dia exclusiva per a ells, ja que en aquest període les instal·lacions estaran recent desinfectades. Per accedir a la piscina durant aquesta franja ho podran fer amb l’abonament de temporada o amb entrada individual, el qual els hi donarà accés a la piscina durant la franja de tarda.

Venda d’entrades, preus i abonaments

La venda d’entrades i abonaments es fa mitjançant la web piscina.pratsdellucanes.cat.

Sempre que quedi aforament disponible es vendran entrades al control d’accés de la piscina.

L’accés al recinte és amb cita prèvia a través de la web que s’ha detallat. En cas que l’aforment ho permeti es podrà accedir el recinte sense cita prèvia.

Hi haurà abonaments com habitualment, de temporada individual i familiar, de 15 sessions i entrades individuals diàries. El preu dels abonaments serà el mateix que l’any passat. Com a novetat, s’ha reduït el cost de l’entrada única d’adult i infantil, que passa a ser de 3 euros i 2 euros respectivament. Aquesta entrada serà vàlida només durant la franja que s’hagi comprat i no durant tot el dia.

L’abonament de temporada, només permet reservar una franja per dia, per tal de facilitar l’accés al màxim nombre de persones. En cas que en determinats dies hi hagi una franja amb aforament disponible les persones amb abonament podran accedir a la piscina sense fer reserva prèvia.

Tipus Preu/temporada Preu/ 15 dies
Abonament infantil (de 5 a 15 anys) 32€ 18€
Abonament 1 adult 50€ 34€
Abonament 2 membres família 65€ 40€
Abonament 3 membres família 75€ 50€
Abonament 4 membres família 83€ 58€
Abonament 5 membres família 90€ 65€
Abonament 6 o més membres família 95€ 70€
Entrada única adult 3€
Entrada única infant 2€

Les persones jubilades han de passar per l’Ajuntament en horari d’oficina a acreditar-ho per poder disposar d’accés gratuït a la piscina.

Normativa

Les normes de funcionament i ús de la piscina municipal són d’obligat compliment per a totes les persones usuàries. L’Ajuntament apel·la a la responsabilitat de les persones usuàries per tal que respectin les normes, les distàncies de seguretat i les indicacions del personal de l’equipament.

 • S’haurà de mantenir una distància social de 2 metres, tant a la gespa, com dins de l’aigua i les zones de trànsit.
 • És obligatori l’ús de mascareta fins arribar a la zona de la gespa.
 • És obligatori rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic, tant a l’entrada com a la sortida.
 • No es pot menjar ni beure a la zona de la piscina.
 • No es podran utilitzar els vestuari ni les guixetes.
 • Per poder accedir a la zona de bar o banys serà obligatori l’ús de mascareta.
 • Els usuaris hauran de comprar les entrades i reservar la plaça per la franja horària que vulguin i només podran accedir a la piscina en l’horari escollit.
 • Es permetrà que les famílies o grups d’amics es puguin situar en les zones que prefereixin de tot l’espai habilitat, sent obligatori però preservar les distàncies de seguretat establertes entre els diferents grups de persones.
 • Després de cada torn el personal de la piscina farà la neteja i desinfecció dels espais, tal i com marca la normativa.