Per tercer any, durant les festes de Nadal el carrer Major de Prats s’omplirà de tradició i pessebres amb l’arribada d’una nova edició de la Mostra de Pessebres als locals buits.

La iniciativa transversal creada des de les regidories de Comerç, Cultura i Festes té l’objectiu de seguir potenciant les tradicions artístiques i artesanals, com és el pessebre, i al mateix temps omplir de vida els locals comercials buits del centre del poble per fomentar-ne la seva dinamització.

Tal com declara el regidor de Cultura, Jordi Batriu, la mostra celebra una tercera edició després de la ‘bona acollida dels últims anys, en què la iniciativa va permetre dinamitzar l’eix comercial del poble, tot mantenint vives les tradicions més arrelades.’

El disseny, la temàtica i els materials utilitzats per a fer-los són totalment lliures i es podran veure des del 12 de desembre al 6 de gener.

Com hi pots participar?

Els artistes que hi vulguin participar hauran de posar nom al pessebre i escriure una breu sinopsi explicant l’obra per poder-ne editar un díptic-plànol promocional. Aquesta informació s’haurà de fer arribar a festes@pratsdellucanes.cat abans de l’1 de desembre de 2021, dia inclòs.

Totes les persones interessades en participar en aquesta mostra de pessebres han de confirmar la seva participació escrivint a festes@pratsdellucanes.cat abans del dijous, dia 26 de novembre de 2021, dia inclòs. Les persones participants rebran un obsequi de productors i elaboradors locals.

Es recomana que l’artista confeccioni el pessebre prèviament per poder-lo instal·lar al local corresponent abans del 12 de desembre de 2021 (s’adaptaran les dates i hores d’instal·lació en funció de la disponibilitat de les persones creadores).

Podeu consultar les bases completes aquí.