El proper diumenge 28 de juny la piscina municipal de Prats de Lluçanès comença la temporada d’estiu amb una jornada de portes obertes en un primer torn de matí de les 11 a la 1 del migdia i un segon, de 5 a 7 de la tarda. També es podran visitar les noves instal·lacions dels vestidors compartits.

L’obertura es farà seguint les mesures de seguretat i la normativa vigent adaptada a la Covid-19. L’aforament estarà limitat a 160 persones a cada torn i caldrà seguir en tot moment les indicacions del personal de l’equipament.

Les normes de funcionament i ús de la piscina municipal són d’obligat compliment per a totes les persones usuàries.

– S’haurà de mantenir una distància social de 2 metres, tant a la gespa, com dins de l’aigua i les zones de trànsit.

– És obligatori l’ús de mascareta fins arribar a la zona de la gespa.

– No es pot menjar ni beure a la zona de la piscina.

– És obligatori rentar-se les mans amb gel hidralcohòlic, tant a l’entrada com a la sortida.

– No es podran utilitzar els vestuari ni les guixetes.

– Després de cada torn el personal de la piscina farà la neteja i desinfecció dels espais, tal i com marca la normativa.

– Per poder accedir a la zona de bar o banys serà obligatori l’ús de mascareta.

– Es permetrà que les famílies o grups d’amics es puguin situar en les zones que prefereixin de tot l’espai habilitat, sent obligatori però preservar les distàncies de seguretat establertes entre els diferents grups de persones.

L’Ajuntament apel·la a la responsabilitat de les persones usuàries per tal que respectin les normes, les distàncies de seguretat i les indicacions del personal de l’equipament.