Diumenge vinent és 11 de setembre i Prats se suma a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. A dos quarts d’una del migdia, se celebrarà l’ofrena floral al monument a Rafael de Casanova, acompanyada de la lectura del manifest. L’acte és obert a les entitats i associacions que vulguin participar en l’ofrena floral.

L’acte clourà amb la cantada del Cant dels Segadors i el Cant de la Senyera a càrrec de la Coral Sant Jordi de Prats. I també comptarà amb la participació dels Estelladors de Prats de Lluçanès.

A les 17:14h animem a tothom a participar a l’activitat central de la Diada ‘Tornem-hi per vèncer. Independència’ convocada per l’ANC a l’Avinguda Paral·lel de Barcelona.

Un any més, representants institucionals representaran el poble a l’acte unitari del Lluçanès a Perafita, el dissabte 10 de setembre a la plaça de Sant Antoni a les 12 del migdia. Es commemorarà la jornada amb l’ofrena floral al monòlit de Jaume Puig, on també tindrà lloc una representació teatral i una actuació musical.