Un total de 89 persones van participar aquest diumenge 27 de gener a la setena edició de la cursa de muntanya La Feréstec, amb inici i arribada al Passeig del Lluçanès de Prats.

La cursa de prop de 13 quilòmetres i amb més de 400 metres de desnivell positiu va permetre gaudir de pistes, corriols, trialeres i trams tècnics totalment feréstecs del Lluçanès en un dia radiant pels esportistes. La prova està organitzada pel Club Triatló Lluçanès, juntament amb l’Ajuntament de Prats.

La primera plaça  de la classificació general masculina va ser per a Marc Boixader amb un temps de 59 minuts i 1 segon, el va seguir Adrià Noguera amb 1 hora i 57 segons i Ivan Martínez va completar el podi amb 1 hora, 2 minuts i 6 segons.

Pel que fa a la classificació general femenina el pòdium el va encapçalar Adriana Fernández amb un temps d’1 hora, 18 minuts i 18 segons, seguida d’Alba Font que va fer 1 hora, 21 minuts i 20 segons, la tercera posició se la va endur Mireia Casellas amb 1 hora, 21 minuts i 45 segons.

Podeu consultar tota la classificació en aquest enllaç.