El proper diumenge, 31 de gener, tindrà lloc la quarta edició de La Feréstec, una cursa de muntanya per a tots els amants de la natura i l’esport a l’aire lliure en què es podrà gaudir de pistes, corriols, trialeres i trams tècnics totalment feréstecs pels voltants de Prats de Lluçanès.

Totes les persones participants hauran de recórrer 12’5 quilòmetres amb un desnivell positiu de 360 metres.

Foto: Unió Ciclista Lluçanès

Des del Club Triatló Lluçanès (CTLl), organitzadors de la cursa juntament amb l’Ajuntament, s’ha explicat que la novetat principal d’enguany serà un recorregut més trencacames, perquè és l’ànima d’aquesta cursa i és allò que busquen els que hi participen. A més, s’ha afegit que la cursa es podrà fer tranquil·lament en menys de dues hores.

L’objectiu del CTLl és acostar-se a 200 atletes participants, tot i que s’està preparat per assumir l’assistència de fins a 300 corredors i corredores.

El punt de sortida i d’arribada, com en les anteriors edicions, és al Passeig del Lluçanès, i l’hora de sortida serà a les 10h del matí.

Foto: Unió Ciclista Lluçanès

Totes aquelles persones interessades poden inscriure’s online awww.uniociclistallucanes.cat a un preu de 14 euros i en cas que quedin dorsals lliures, el mateix dia podran fer-ho per 18 euros. Sigui quin sigui el mètode d’inscripció escollit, els dorsals es podran recollir de 8 a dos quarts de 10 del matí al Pavelló Municipal d’Esports.

Al llarg de La Feréstec hi haurà un avituallament prop de la Pedra Dreta, al quilòmetre 6 de la cursa; servei de dutxes i vestidors al Pavelló de Prats de Lluçanès; coca, fuet i xocolata a l’arribada; i un obsequi per a totes les persones participants.