Unes 150 persones, aproximadament, van participar a la gimcana solidària familiarorganitzada per l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) i professorat de l’Escola FEDAC Prats el passat diumenge, 8 de novembre.

La sortida, que va començar a les 10 del matí amb la distribució de mapes i fitxes per grups familiars i diferents recorreguts marcats en diversos colors, tenia l’objectiu de que cada grup o família obtingués una frase completa que podien trobar repartida per diferents punts d’interès de la Ruta Urbana del nostre poble, com el Safareig, Les Tres Fonts, la Torre Malla o Cal Bernat.

El punt final de la ruta per a tots els grups participants ha estat el Santuari de Lurdes. Aquí, es va poder gaudir d’un esmorzar a base de coca i xocolata on alumnat i professorat van realitzar diferents activitats plenes de colors, desitjos i música.

Amb aquesta gimcana familiar solidària es van recaptar un total de 610 euros que es destinaran íntegrament a subvencionar diferents projectes solidaris que el grup d’escoles de la Fundació FEDAC porta a terme a l’Àfrica, Filipines i al Vietnam.