Des d’avui, divendres, 5 de novembre, i fins el proper dilluns, 16 de novembre, es pot consultar la nova versió del cens que ja incorpora totes les al·legacions presentades i admeses per a les properes eleccions agràries del 2016 en aquest web.

El cens està dividit en dos apartats: En un, figurem les persones físiques que consten que tenen dret en les eleccions i, en l’altre, apareixen les persones jurídiques i els seus representants, que són els qui podran exercir aquest dret.

A partir d’avui, i fins el proper 16 de novembre, totes les persones, físiques i jurídiques, que vulguin presentar al·legacions al cens podran fer-ho a través de l’Ajuntament de Prats. Els impresos per complir aquest tràmit estan disponibles aquí.

Un cop s’acabi el tràmit d’exposició pública, el Departament disposarà fins el proper 23 de novembre, per emetre la resolució sobre les al·legacions presentades i que podran ser recorregudes fins el 26 de novembre.

S’obre el termini d’al·legacions de la nova versió del cens electoral per a les eleccions agràries

Per a més informació podeu escriure al correu  oficina.cens.daam@gencat.cat, trucar al telèfon 93 444 50 75 o bé, dirigint-vos a les oficines de Cal Bach en horari d’oficina.