Aquest curs escolar, els infants de l’Escola Bressol La Pitota de Prats poden gaudir de les millores i canvis que s’han fet al pati del centre.

La brigada municipal va enllestir els preparatius per aquest inici de curs. Entre les millores destaquen la reconstrucció dels sorrals i la incorporació de panells sensorials per als dos espais exteriors. També s’ha renovat l’espai d’hort de l’escola, s’han instal·lat tendals per ampliar l’espai d’ombra del sorral i s’ha anivellat el pati amb terra.

Les millores han estat fruit de la inversió d’una subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona per la creació d’espais multisensorials.

També s’ha adaptat la cuina del centre amb millores de refrigeració i la incorporació de nous electrodomèstics.  A més, s’ha modificat la tanca del pati que separa els dos espais per facilitar la interacció entre els infants petits i grans i s’ha ampliat el nombre d’estructures motrius del jardí.

L’AFA també ha col·laborat en les millores durant les jornades de treball amb les famílies; es va construir una estructura motriu en forma de rocòdrom, es van fer millores a la cuina i van proporcionar diversos materials per renovar el camí sensorial.