Les escoles i l’Institut de Prats organitzen jornades de portes obertes perquè les famílies coneguin en profunditat els centres i projectes educatius. Seguint el format del curs anterior, arran la Covid-19 la gran majoria de jornades de portes obertes s’han previst en format virtual. No obstant això, seguint el protocol que marca el Departament d’Educació i el Departament de Salut de la Generalitat, també s’organitzen sessions presencials amb reserva prèvia.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Prats, Vanessa Gómez, destaca que amb aquestes jornades de portes obertes es vol “acompanyar, facilitar i apropar a les famílies els projectes educatius, instal·lacions i serveis dels equipaments educatius”.

A continuació, exposem la informació d’interès que han donat a conèixer els centres:

Escola Bressol Municipal La Pitota

La Pitota prepara una jornada de portes obertes al centre pel dia 24 d’abril de les 9 del matí a les 2 del migdia. Es farà amb grups reduïts de 6 persones.

Es pot contactar amb el centre per assistir-hi o demanar informació al telèfon 938 56 06 26 i al correu electrònic lapitota@pratsdellucanes.cat.

El període de preinscripció de l’escola bressol serà del 3 al 21 de maig.

Escola Lluçanès

Per conèixer l’escola podeu demanar cita prèvia al correu electrònic escolallucanes@escolallucanes.cat o bé als telèfons: 93 706 00 21/607 23 29 72.

Acosta’t a l’escola per conèixer tots els espais, activitats, projectes i la línia educativa a través d’aquest vídeo: https://youtu.be/2NrhG5BwyJg

Més informació al web: https://agora.xtec.cat/ceipprats/

Escola FEDAC Prats

El centre obre les portes a visites personalitzades i portes obertes virtuals.

Podeu veure el vídeo sobre com és un dia a P3 a l’escola aquí.

Per concertar una visita o entrevista per conèixer el centre podeu omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç https://www.portesobertesfedac.cat/prats/

Més informació als telèfons 938 560 229/ 673 39 30 04 o al correu fedac.prats@fedac.cat.

Institut Castell del Quer

L’Institut arranca el procés de preinscripció amb la jornada de portes obertes que se celebrarà el 8 de març en una jornada presencial en grups reduïts.

Per assistir-hi cal comunicar-ho prèviament al correu del centre institutcastelldelquer@gmail.com, el nom de l’alumne i l’escola de procedència.

A més, pel nou alumnat es farà una sessió presencial de presentació al centre durant els primers dies de setembre.

Més informació al web https://agora.xtec.cat/ies-castelldelquer-prats/