L’exposició dels 40 anys de portades de Nadal d’EL 9 NOU arriba a Prats de Lluçanès. Divendres 12 de març, a les 7 de la tarda, la sala d’exposicions de Cal Bach acollirà l’obertura de l’exposició, en un acte on es podrà gaudir d’un col·loqui sobre periodisme local amb Victor Palomar, director d’EL 9 NOU d’Osona i el Ripollès.

Per assistir-hi cal confirmar assistència al telèfon 93 889 49 49 o al correu electrònic club@vic.el9nou.com.

Segons detalla el regidor de cultura, Jordi Batriu l’exposició es podrà visitar a la sala d’exposicions de Cal Bach fins el 28 de març, en horari de dilluns a divendres de 8 a 1 del migdia i els caps de setmana de 10 a 2 del migdia.

La mostra és una retrospectiva dels 40 anys del concurs de cartells d’EL 9 NOU que s’organitza cada any des de 1980. A través dels cartells es pot veure l’evolució del disseny gràfic durant quatre dècades i el canvi de temàtica que s’ha produït. En els darrers anys i fruit dels esdeveniments que han anat passant, els temes de les portades reflecteixen l’actualitat (l’entrada a l’euro, la guerra de Bòsnia, la problemàtica dels migrats i els sense sostre, el procés català, la COVID…).