Aquest divendres 8 d’abril, en el marc de la Setmana de la Salut, 27 infants que van a l’escola a Prats de Lluçanès han participat a la primera arribada del bicibús a l’Escola Lluçanès amb les seves bicicletes i acompanyats de 14 persones motors i familiars. També s’hi ha sumat una família de l’escola FEDAC.

Amb aquesta primera sortida s’ha reduït l’ús de 25 cotxes. A l’Escola Lluçanès el percentatge d’alumnes que s’han desplaçat amb bicicleta ha estat del 18%.

El projecte, impulsat des de l’Ajuntament conjuntament amb les escoles i les AFES dels centres escolars i l’entitat Canvis en Cadena es farà tots els divendres al matí.

Des de l’Ajuntament s’anima a les famílies de les escoles Lluçanès i FEDAC Prats a sumar-se a aquesta iniciativa divertida i saludable pels infants que busca promoure el canvi  cap a una mobilitat sostenible davant l’emergència climàtica, adquirir noves habilitats i més autonomia personal.

Amb el suport d’una APP (https://app.bicibus.cat), les famílies poden apuntar els seus infants i les persones acompanyants a les parades i horaris determinats. Podeu trobar tota la informació del projecte a www.bicibus.cat/prats.