Aquest diumenge va tancar la primera edició de la Setmana de la Salut de Prats de Lluçanès.

Del 4 al 10 d’abril es van celebrar diferents activitats per fomentar i sensibilitzar la ciutadania al voltant dels hàbits saludables i l’activitat física. La regidora d’Acció Social, Montserrat Juvanteny, fa una valoració positiva dels actes celebrats que han comptat amb la implicació i col·laboració de diversos agents i entitats del poble.

Infants i joves es van implicar amb el taller PIDCES sobre hàbits saludables a l’Institut Castell del Quer i un joc d’activitats per conèixer el Pla Local de Salut, on van participar els nens i nenes de l’escola Lluçanès i l’escola FEDAC.

La gent gran va gaudir d’un taller d’alimentació saludable a l’Espai, una ruta saludable pels entorns de Prats, acompanyats de professionals de l’ABS Lluçanès i una xerrada sobre el funcionament de La Meva Salut a càrrec de professionals de l’ABS Lluçanès. La xerrada es pot recuperar al canal de Youtube aquí.

Durant la mateixa setmana, Prats va veure a néixer el projecte de bicibús amb la primera arribada a l’escola Lluçanès. També es va celebrar el taller per conèixer l’hort comunitari i una xerrada sobre alimentació durant la infància a càrrec d’Anna Masdeu que podeu tornar a veure aquí.

Els actes van tancar aquest diumenge amb la presentació pública del Pla Local de Salut al passeig del Lluçanès amb un esmorzar saludable i jocs familiars per conèixer el pla. L’acte va comptar amb la presència del diputat de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Jesús Naharro, la directora de l’ABS Lluçanès, Rosa Maria Besora, M. Dolors Coll, Cap de Servei de Promoció de la Salut a la Catalunya Central, membres del consistori i Sergio López, de l’empresa Joventot.