La divuitena edició del cicle musical de petit format ‘Fes-te l’Agost’ s’ha celebrat enguany del 5 al 26 d’agost als Jardins de Cal Bach i la Farmàcia Vella.

El públic divers del cicle ha gaudit de propostes locals i emergents d’estils ben diferents. En total, en els tres concerts van passar-hi un total de 390 persones.

El cicle va encetar el 5 d’agost amb la proposta musical de Jordi Blanqué. La segona proposta va arribar el 12 d’agost amb Banús Quartet amb un espectacle de poemes i rondalles amb obres musicals tan originals com versions de composicions reconegudes, interpretades per aquest quartet de clarinets, amb la participació de l’artista local, Oriol Codina.

El 19 d’agost, els Jardins de la Farmàcia Vella van acollir la cantautora mallorquina Maria Jaume que va captivar el públic amb el seu indie contemporani, proper, sincer i transparent.

Finalment, la pluja va impedir que se celebrés la darrera proposta del cicle amb el concert de Mar Pujol i la flautista Marty Ollivant previst pel 26 d’agost. Des de l’ajuntament es treballarà per reprogramar el concert en els propers mesos.