Un any més, torna l’Intrús. Jazz pel forat del pany, el cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès.

Prats de Lluçanès enceta el cicle amb la proposta ‘JF Trio’ que es podrà veure el diumenge 4 de setembre, a les 12 del migdia a la Masia La Vila de Llanars.

El pianista, teclista i compositor de Manresa Jofre Fité presenta el seu primer treball a trio, anomenat ‘Dotze’.

‘Dotze’ és una reflexió, a través de la música, poesia i il·lustració, sobre el pas del temps, d’allò que ens sembla cíclic però que és nou cada vegada que ho vivim. El trio, completat per Carla González (contrabaix i sintetitzador) i Pau Gurpegui (bateria i pad), explora sonoritats acústiques i electròniques i una gran diversitat d’estils. Així, els temes passen pel pop, la rumba, l’havanera, el drum’n’bass o fins i tot el punk, però mai oblidant les arrels del trio: la seva formació jazzística. Trobareu tota la informació a: https://www.llucanes.cat/jf-trio/

Les entrades (6€ anticipades i 8€ a taquilla) només es poden adquirir a través de la web https://www.llucanes.cat/entrades.

L’espai patrimonial: la masia La Vila de Llanars

Situada prop de l’església de Sant Andreu de Llanars, és una masia de grans dimensions. Està formada de planta baixa, primer pis i golfes, i coronada amb una teulada de doble vessant amb aigües a la façana principal i posterior. Destaca un portal d’arc rebaixat adovellat amb carreus bisellats a la planta baixa, una finestra d’imponents dimensions emmarcada amb pedra bisellada i ampit de pedra just a sobre.

Història: La Vila de Llanars es troba documentada des de 1167, com a feudataris del monestir de Lluçà, on pagaven impostos. Torna a aparèixer documentada en una llista dels caps de casa súbdits del monestir de Lluçà del 22 de novembre de 1406, on hi surt Jaume Vila de Llanars.