El cap de setmana jove va començar el divendres 11 de maig a les 4 de la tarda amb el torneig de futbolí on hi van participar 3 equips i es fa realitzar un triangular. Un cop finalitzat el torneig, a les 6 de la tarda va engegar la festa del xandall a les tres fonts. La festa consistia que els participants havien d’anar tots amb xandall, barret de palla i ulleres de sol. Els encarregats de posar la música van ser el “Fructifer‘s Soul” i fins a 2d11 de la nit es van dur a terme diferents jocs i activitats per animar al personal.

Dissabte al matí es va engegar a les 10 del matí amb el rally fotogràfic. Una gimcana per tot el poble on els equips havien de trobar diferents llocs a partir de fotografies i un cop trobat havien de realitzar una prova. Un cop tots els equips van acabar es va fer un vermut a la sala de Cal Bach. A les 4 de la tarda es va donar el tret de sortida al torneig de mini futbol sala. Hi van participar un total de 9 equips de 3 jugadors per equip. Es van jugar partits de 10 minuts. A partir de les 8 del vespre va començar el sopar jove (a la sala polivalent a causa de la pluja). Es van fer uns 60 sopars. Pa amb tomàquet, botifarra i beguda, a més a més, patates i olives per picar abans de començar el sopar. Un cop finalitzat el sopar jove, a la mateixa sala polivalent va engegar la discomòbil, que va durar fins a les 5 de la matinada. Cal destacar que hi va haver una molt bona participació.

Diumenge a les 6 de la tarda als jardins de baix de Cal Bach es va fer el Chill Out amb tres grups locals, les Honneymoon, els Intaba i la Nerea Sanchez amb la Júlia Paré, cal destacar el bon volum de públic que hi va haver durant tota l’estona.

En general des de l’organització destaquem la bona participació en les activitats i donem les gràcies a tots els participants i a tot el jovent de l’Assemblea que ens va ajudar durant tots els dies.