A FAVOR DEL COOPERATIVISME

El Cooperativisme és una corrent, una ideologia, un conjunt de valors de responsabiliat social, d’honestedat, de transparència, d’igualtat. De treball conjunt. És en aquest sentit que des d’Esquerra Republicana a Prats de Lluçanès hem treballat i treballem en aquest sentit, un filó necessari i interessantíssim per a desenvolupament del nostre poble i comarca. Un model que només és possible amb la implicació de la ciutadania; l’han de fer possible les persones.

És per això que des de l’Ajuntament o Consorci del Lluçanès, ERC ha apostat i apostarà per ajudar a fer possible aquests models, ja sigui com a exemple la “Cooperativa Cuidem Lluçanès”, fent-nos socis de “Som energia” per explorar-ne les possibilitats i donar-hi suport; o formant part de la “Xarxa de Municipis per una Economia Social i Solidària”.

SUPORT ALS CDR

El Ple d’abril va aprovar a instàncies d’ERC una moció en contra de la criminalització dels Comitès de Defensa de la República. L’autoorganització activa, pacifista i de compromís social no s’ha de criminalitzar. El CDR Lluçanès és exemple de compromís amb el territori i
les persones.

PER UNA SANITAT UNIVERSAL

Davant l’intent del Govern de l’Estat Espanyol d’atacar el model sanitari català, el mateix Ple d’abril va aprovar una proposta d’ERC a favor de la defensa del nostre model, especialment la universalització i la gratuïtat que garanteix l’accés als col·lectius més
vulnerables.

FELICITATS KMS X LA LLIBERTAT

Des del grup d’ERC felicitem el col·lectiu que va fer possible la iniciativa “KMS x la LLIBERTAT”. Un exemple d’acció compromesa, de reivindicació i denúncia, que neix al nostre poble i per a tot el país.