Activitat de la Fira Tocats pel Bolet de l’edició 2017

Arriba el temps dels bolets, i amb ell la fira “Tocats pel Bolet” a Prats de Lluçanès, un cap de setmana farcit d’activitats relacionades amb el món boletaire, organitzat per l’Ajuntament de Prats i la Unió de Botigues i Comerciants. L’any passat es va celebrar per primera vegada com una renovació de l’antiga Festa del Bolet de Prats. Els propers 13 i 14 d’octubre arribarà la 2a edició amb actes i activitats dirigides a tots els públics on els bolets són els principals protagonistes.

Els actes començaran el proper dissabte 13 d’octubre amb l’activitat infantil, “Cuc-rovelló” que es farà de 10 a 1 del migdia a la plaça de l’Església. Durant aquest taller s’acabarà d’enllestir la nova figura del bestiari festiu de Prats, el Cuc-rovelló.

A les 4 de la tarda, al Centre de Dia, es durà a terme el Taller de Cuina de Bolets, a càrrec de Jordi Rodellas. Al voltant de les 6 de la tarda, els gegants de Prats, el Vicenç i l’Àgata “surten a buscar bolets”! Es farà una cercavila pels carrers del centre del poble amb els gegants i també es farà l’estrena del Cuc-rovelló.

Els actes continuaran a partir de 2/4 de 8 de la tarda, pels carrers del centre del poble amb les degustacions de la Cuina del Bolet. Enguany, els establiments participants són: Canya & Teca, Cal Janet, Ca la Loreto, Cal Siller, El Taulell, Forn  Bruch, Pastisseria Girvent, Peixateria Escrigas. La vetllada estarà acompanyada de música en directe amb el duet acústic i de versions 71 i MiG.

Tocats pel Bolet continuarà el diumenge 14 d’octubre amb les parades de bolets que ompliran bona part de la plaça de l’Església. A  les 11 del matí, a la mateixa plaça es durà a terme un tast de vins.

Els comerços de Prats, “tocats pel bolet”

Tots els establiment i comerços de Prats tindran aparadors “Tocats pel Bolet”, podreu mirar i passejar-vos pels aparadors de les botigues de Prats, hi trobareu moltes sorpreses! A més, durant el cap de setmana els bars i restaurants de Prats de Lluçanès oferiran plats i menús del bolet.

Consulta tot el programa d’actes!