Visita dels patges reials al Juguem a Prats 2018

El “Juguem a Prats”, el saló de joc i entreteniment per als més petits del municipi i la comarca, que es va portar a terme els dies 27, 28 i 29  de desembre, va comptar amb un total de 650 participants, un nombre superior respecte els darrers anys.

Els objectius de l’activitat són oferir un espai d’oci educatiu durant les festes de Nadal, on els infants puguin jugar, aprendre i divertir-se i alhora facilitar la conciliació de la vida personal, familiar i laboral dels pares i mares.

L’edició d’enguany va comptar amb quatre grans espais diferenciats: els inflables, la zona infantil,  la zona de tallers i el racó de biblioteca. Entre els tallers que es van organitzar destaquen, el de fer la Carta als Reis Mags, el taller de creació d’un fanalet o l’elaboració de titelles nadalencs. Els infants participants del “Juguem a Prats” també van rebre les visites d’algunes entitats del municipi com les Puntaires, els Gegants o els Estelladors.

D’altra banda, el divendres 28 de desembre els nens i nenes van rebre l’esperada visita dels patges reials. Els infants van poder parlar amb ells i tirar-s’hi fotos.

Una de les altres activitats destacades va ser la Nit Jove, organitzada el dijous 27 de desembre per als joves de més de 13 anys. A més a més de tenir l’oportunitat de jugar lliurament amb els inflables, es van organitzar diverses competicions, amb premis per als guanyadors.