El proper divendres, 11 de març, a les 7 de la tardaFabián Mohedano, promotor de la Iniciativa per a la Reforma horària, impartirà la xerrada sobre la Reforma Horària a la Sala de Plens de Prats de Lluçanès, en què tothom hi està convidat i qui no pugui assistir-hi podrà seguir-la en directe a través de www.pratsdellucanes.cat.

Mohedano explicarà els tres grans reptes de la reforma horària, plantejades per la iniciativa que lidera, que són recuperar les dues hores de desfasament horari en relació a la resta del món, impulsar una nova cultura del temps a les organitzacions a favor de models més eficients i més flexibles per atendre les noves complexitats socials, i recuperar el fus horari GMT en el marc d’una reordenació global europea.

El treball de la Iniciativa vol incidir en la reforma dels horaris de manera que s’assoleixi l’adaptació a uns temps més cívics i més humanitzats en el marc de l’impuls de la Catalunya que ve. Tanmateix des de Reforma Horària es treballa en la consolidació del factor temps com a variable en la recerca de l’equitat i el benestar en un projecte basat en les virtuts del benestar com la calma, la coherència, el diàleg o la felicitat.

El projecte compta amb quatre fases. La primera és aquesta xerrada de presentació de laReforma Horària; la resta, es donaran a conèixer durant la xerrada.