Aquest serà el segon any que l’Ajuntament de Prats juntament amb el Casal del Joventorganitzen un voluntariat per a joves durant el mes de juliol. Durant el curs es va fer un procés participatiu a l’Institut per tal que els joves decidissin en què volien dedicar el temps del voluntariat. De les opcions plantejades, la més escollida va ser el voluntariat esportiu. Per això, durant les quatre setmanes que s’allargarà el voluntariat, hi haurà un repte esportiu un cop per setmana per tal de poder treballar valors com la cooperaciól’autoestima, lacohesió de grup i la superació personal.

No obstant això, el voluntariat també té l’objectiu de treballar altres vessant com el servei a la societat. Per això, de la mateixa manera que en l’edició anterior, els joves també prestaran els seus serveis a equipaments públics com el Centre de dia, la residènciacentre obert i l’escola bressol “La Pitota”. Finalment, el tercer objectiu a treballar durant el mes de juliol serà arreglar un espai públic per tal que els joves en puguin gaudir durant la resta de l’any. Així doncs, durant les quatre setmanes de juliol, els participants del projecte arreglaran el primer pis del Casal del Jovent, pintant-ne les parets i fent-ne mobles amb palets de fusta.

Tots aquells que s’hagin apuntat al voluntariat o que vulguin més informació del projecte queden convidats el pròxim divendres 9 de juny a les 8 del vespre a la presentació que es portarà a terme a la Sala de Plens de Cal Bach.

En aquest enllaç, podeu consultar la memòria del Voluntariat Jove de l’any passat.

Alguns dels joves que van participar al Voluntariat Jove de l’any passat: