El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà a partir del dimarts 23 d’abril, el servei de bus que connecta les poblacions de Prats de Lluçanès i Vic. Concretament, s’ampliarà l’oferta amb 2 noves expedicions d’anada i 4 de tornada, passant de 2 a 4 expedicions d’anada i de 2 a 6 de tornada de dilluns a divendres feiners.

Aquestes millores afavoriran els alumnes d’institut que estudien a Vic, atès que s’afegeixen 2 noves expedicions, una que arribarà a Vic a les 7.45 h, 15 minuts abans del començament de l’horari d’inici de classes; i una altra a les 15.00 h, que portarà als alumnes cap a Prats de Lluçanès un cop finalitzada la jornada lectiva.

A més, en aquesta línia es reforçaran els serveis al llarg del dia per donar una millor cobertura a les necessitats dels habitants de Prats de Lluçanès i Olost.

Així mateix, el Departament de Territori i Sostenibilitat posarà en servei a partir del dia 2 de maig un nou servei a la demanda per a diferents poblacions que conformen el Consorci del Lluçanès. El servei tindrà 4 recorreguts, uns horaris prefixats i s’oferirà de dimarts a divendres feiners i els diumenges, que és dia de mercat a Prats de Lluçanès (excepte agost). S’oferiran els següents recorreguts:

  • Prats – Oristà – Olost
  • Prats – Sta. Eulàlia – St. Martí
  • Prats – Riera de Merlès
  • Prats – Alpens

El servei es farà amb un vehicle de 8 places i l’usuari podrà fer la reserva abans de les 18.00 h del dia anterior, per telèfon i aplicació web. Per primera vegada, i amb l’objectiu de modernitzar i digitalitzar el transport a la demanda, la reserva es pot fer a través de l’App de l’operador Sagalés.

Consulteu els nous horaris detallats aquí. 

Transport a demanda al Lluçanès