Prats de Lluçanès viurà una diada de Sant Jordi amb molta activitat. Durant el cap de setmana i al llarg del dia de Sant Jordi, pels carrers i places del poble hi hauran les tradicionals paradetes de roses i llibres.

A 2/4 d’11 del matí, al Passeig del Lluçanès, Sant Jordi escolar amb esmorzar per a tot l’alumnat i lliurament de premis del certamen literari. Amb la participació de l’Escola Lluçanès i l’Escola FEDAC Prats i la visita dels avis del Centre de Dia – Espai Social i la Residència Nostra Senyora de Lourdes.

A 2/4 de 12 del migdia, Missa amb la Coral Sant Jordi a l’Església Parroquial.

A partir de les 2 del migdia, Dinar de Sant Jordi a Cal Quico, Organitzat pel Centre de Dia – Espai Social. Preu tiquet: 15€. Els tiquets es poden comprar al Centre de Dia o Espai Social (dimecres) del 3 al 18 d’abril del 2019.

A ¼ de 4 de la tarda, a la Sala Polivalent, “Around the world in 80 days”, obra de teatre en anglès per als alumnes de l’Escola Lluçanès i l’Escola FEDAC Prats de Cicle mitjà i superior.

A la mateixa hora, a l’Escola FEDAC Prats, “The Gingerbread Man”, obra de teatre en anglès per alumnes de l’Escola Lluçanès i l’Escola FEDAC Prats de Cicle infantil i inicial.

A partir de les 5 de la tarda, actuació musical a l’Espai Social amb Jubi’s, Grup Teatral Pep i Coral Sant Jordi. Tot seguit, berenar pels assistents (Preu tiquet: 2€).

Durant tota la tarda a la Biblioteca Municipal Sant Jordi, exposició de novetats literàries.

També cal recordar que del 29 d’abril al 31 de maig a la Biblioteca hi haurà l’exposició de treballs finalistes presentats al certamen literari escolar amb la temàtica: “Paisatge, territori i patrimoni natural del municipi”, amb la col·laboració de la llar d’infants La Pitota, l’Escola FEDAC Prats i l’Escola Lluçanès.

I al llarg de tot el mes d’abril, als establiments de Prats, “A l’abril cada paraula val per mil”, una campanya amb l’objectiu de posar la llengua a l’aparador dels comerços pradencs amb frases fetes i el seu significat. Amb la col·laboració del Consell Comarcal d’Osona i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

PROGRAMA SANT JORDI 2019