Aquest dimarts, 29 de setembre, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Prats de Lluçanèsha acollit la primera Assemblea de poble celebrada al consistori en què s’han explicat les principals actuacions portades a terme des de l’Ajuntament en els 100 primers dies del Govern encapçalat pels regidors i regidores d’ERC.

Assemblea de poble, 100 dies de govern, a Prats de Lluçanès

Assemblea de govern de 100 dies de govern a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Prats

L’alcalde de PratsIsaac Peraire, ha estat l’encarregat de fer l’obertura i la presentació d’aquesta iniciativa pionera que se seguirà portant a terme periòdicament per tal d’explicar als pradencs i pradenques la gestió portada des del màxim òrgan municipal. Peraire ha iniciat l’acte amb una salutació a Ramon Font, regidor de Via pública i Espais públics, absent de l’Assemblea i concentrat a guanyar una batalla personal.

Seguidament, l’alcalde ha explicat l’organigrama polític, la reordenació tècnica i la voluntat dels càrrecs electes de treballar de forma oberta i participativa.

A continuació, i tal i com es pot veure en aquest enllaç, s’han exposat les actuacions de l’àrea de Promoció del municipi encapçalada per Montserrat Juvanteny; l’àrea d’Urbanisme, Demografia, Territori i Medi Ambient a càrrec de Glòria Borralleras; l’àrea d’Hisenda i Esports gestionada per Isaac Peraire que també ha explicat les iniciatives portades a terme des de l’àrea de Via pública i espais públics sota responsabilitat de Ramon Font; la regidoraAnna Plans ha explicat què s’ha fet fins ara en l’àrea d’Acció social, Comunicació, SIC, Joventut i Salut; i Iolanda Roset ha posat al dia a totes les persones assistents de les actuacions de l’àrea de Cultura i Educació.

Un cop exposades totes les dinàmiques el públic ha preguntat a les diferents regidories aspectes d’interès que han estat respostes al moment. A més, s’ha animat també a que totes les persones que han seguit l’Assemblea a través del web municipal i el canal de Youtubepreguntin a través de @Pratsinfo per tal que els mateixos regidors i regidores puguin contestar-los i s’obtingui el màxim de bidireccionalitat possible. Seguint amb la voluntat de màxima transparència des de l’Ajuntament.

Durant l’Assemblea, tant l’alcalde, com els regidors i regidores, s’ha mostrat molt satisfets amb la feina feta en aquests 100 primers dies de govern tenint en compte que hi ha hagut el mes d’agost pel mig.

L’acte s’ha pogut seguir en directe a través del web municipal i totes aquelles persones que ho desitgin poden veure’l clicant aquí. També, tothom qui ho vulgui pot dirigir preguntes, aclariments i suggeriments mitjançant la bústia ciutadana que trobeu en aquest enllaç.