El proper diumenge, 4 d’octubre, la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, encapçalada per la regidora Anna Plans, organitza com ja és habitual per aquestes dates la Festa d’Homenatge a la Gent Gran.

Segons ha explicat Plans, la jornada començarà a les 12h del migdia, l’Església Parroquial amb una Missa cantada per la Coral Sant Jordi de Prats i comptarà amb una ofrena conjunta, com ja és tradicional, amb els hereus i pubilles i el públic assistent a l’acte religiós.

Missa d'homenatge a la Gent Gran a Prats de Lluçanès

Ofrena durant la missa de la Festa d’Homenatge a la Gent Gran de 2014

Tot seguit, el Pavelló municipal d’Esports acollirà el dinar d’homenatge d’aquesta festa i que serà servit per pubilles, hereus i jovent del poble. Aquí serà on s’escolliran la pubilla i hereu dels avis, les persones amb més edat, i que no hagin estat proclamats en anteriors edicions.

Un cop acabat el dinar, al mateix poliesportiu, el grup Tastet de Gospel, de Taradell i participants en la segona edició del programa de TV3 Oh Happy Day!, amenitzaran la tarda amb un concert gratuït i obert a tot el públic ple de sensacions i emocions amb un repertori de temes gospel tradicionals i contemporanis americans cantats a quatre veus.

Nova edició de la Festa d’Homenatge a la Gent Gran de Prats

Dinar de la Festa d’Homenatge a la Gent Gran de l’any passat

Cal dir que des del passat dilluns 28 de setembre i fins el proper dimecres 7 d’octubre, laSala Cal Bach ofereix una mostra de labors i treballs manuals realitzats pels usuaris delCentre de Dia Bonasort.

Manualitats fetes per la gent gran de Prats de Lluçanès

Manualitats fetes per les persones usuàries del Centre de Dia Bonasort exposades a la Sala Cal Bach

La regidora d’Acció Social recorda que el dinar és gratuït per a les persones majors de 65 anys que resideixin al municipi i que el preu per a acompanyants serà de 15 euros. Les inscripcions i les recollides de tiquets es realitzaran a Cal Bach, en horari d’oficina, fins aquest dijous 1 d’octubre.