La Setmana de la Gent Gran de Prats ha finalitzat aquest divendres amb una caminada per l’entorn de Prats on han participat diverses persones del poble.

Des del dilluns 5 d’octubre i fins aquest dijous, la gent gran del municipi ha pogut gaudir de diverses activitats en línia, un format adaptat per complir amb les mesures de seguretat i prevenció vigents.

Cada dia, a les 6 de la tarda, a través del Canal de Youtube: Prats TV, s’han emès propostes variades com una sessió de pilates, una xerrada amb els professionals de l’ABS Lluçanès, un taller de manualitats a càrrec de les puntaires i el recull d’actuacions del grup teatral PEP. Totes les activitats es poden recuperar a l’enllaç: https://www.youtube.com/user/PratsTV

La regidora d’Acció Social, Montserrat Juvanteny, fa una “valoració positiva de la Setmana de la Gent Gran adaptada a la nova situació”, ja que “s’ha continuat oferint la possibilitat de promocionar un envelliment actiu malgrat les condicions excepcionals d’enguany.” També ha agraït la implicació i participació de totes les persones i entitats que n’han format part, virtualment o de forma presencial.