A partir del 9 d’octubre, Prats de Lluçanès acollirà un seguit de sessions dins del projecte “Desvetllem la memòria”, coordinat pel Museu Industrial del Ter. Les 8 sessions programades tindran lloc cada dimecres, de 6 a 8 de la tarda.

Es tracta d’un taller que gira entorn de la fotografia històrica en què, a través de les imatges, es volen recordar aspectes de la vida quotidiana de Prats de Lluçanès del passat segle XX des de diferents vessants. Va adreçat a la gent gran del poble i suposarà un punt de trobada per a les generacions protagonistes d’algunes de les imatges presentades.

Un dels objectius de l’activitat és la recuperació de la memòria històrica per mitjà de fotografies que s’analitzaran i es documentaran però alhora esdevenir una trobada dinàmica i participativa entre els assistents.

S’han triat inicialment imatges procedents de l’arxiu municipal però els assistents també en poden portar, unes fotografies que seran digitalitzades i retornades, i igualment projectades per tal de poder ser comentades en comú. Cadascuna de les fotografies es catalogarà utilitzant uns models de fitxes estandaritzats molt habituals en treballs d’aquestes característiques i així al final del procés es comptarà amb un fons degudament inventariat i documentat.

Inscripcions: Presencialment al Centre de dia, al telèfon 93 856 03 15 o al correu centrededia@pratsdellucanes.cat.