PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

La proposta del RAP “PAS DE VIANANTS” no quedarà inclosa dins dels Pressupostos Participatius 2021 per problemes de gestió amb carreteres de la Generalitat de Catalunya, segons ens indiquen. Creiem que la salut, l’exercici físic i les activitats a l’aire lliure són un bé per les pradenques i pradencs i un atractiu important pels nostres visitants, seguirem buscant la manera per fer-ho possible. Volem un accés segur per a totes i tots!

LA RAMPA DE LA PISCINA

Estem molt contents que una de les nostres propostes dels Pressupostos Participatius del 2020 sigui una realitat aquest any a la piscina Municipal de Prats. L’equip de govern la va trobar interessant i necessària per incloure-la dins del pressupost municipal, i ja és una realitat! 

Esperem que tots la pugueu gaudir i que aviat l’ajuntament hi posi una barana de seguretat i uns senyals perquè es respecti el seu ús. 

BONES VACANCES!!

Després d’un any ple de reptes, incerteses i aprenentatges, tots ens mereixem fer unes vacances que ens ajudin a desconnectar dels últims temps, per això des del RAP, us desitgem un bon estiu!

T’ESCOLTEM

Si tens cap proposta per millorar el poble no dubtis en enviar-nos un correu a  prats@republicactiva.cat.

XARXES SOCIALS

@rapprats

@republica_activa_prats

@RapPrats