Font: EFE (Quique Garcia)

PLE ORDINARI DEL 20 DE NOVEMBRE

A l’últim ple vàrem presentar dues mocions. La moció “Pel reconeixement de la comarca del Lluçanès” que es va aprovar per unanimitat i la moció “En contra de la repressió policial a Catalunya i la conseqüent dimissió del conseller Buch” que es va aprovar amb els vots a favor del RAP, ERC, Movem Prats i l’abstenció de Junts per Prats.

25N – DIA INTERNACIONAL PER L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES

“I la culpa no era meva, ni d’on estava, ni de com vestia, el violador ERES tu. Ja n’estem fartes d’impunitat de violacions i assassinats”. Enguany el 25N ens vam llevar amb aquesta cançó de les feministes xilenes (versió catalana traduïda pel col·lectiu feminista L’Ortiga de Vic). Gràcies a les xarxes i la seva viralització, el món escolta un clam unànime de les dones. Volem que aquest sistema patriarcal desaparegui. #EnsVolemVives.

DIUMENGE 15 DE DESEMBRE – FIRA DE SANTA LLÚCIA

La fira de Sta. Llúcia és una fira reconeguda a la nostra comarca, on s’ajunten diversos sectors com el comerç, la ramaderia, l’agricultura, l’artesania, la cultura, l’oci i el motor. El proper cap de setmana podrem gaudir de diverses activitats per a totes les edats. Us animem a compartir-les amb la vostra família i amics.

MARATÓ TV3

Animem a totes les pradenques i els pradencs a col·laborar i posar el seu granet de sorra a la Marató de TV3, que enguany destina tots els beneficis a les malalties minoritàries. Tal com diu l’eslògan “Minories que fan una Majoria”.

ROBATORIS A PRATS

Els últims dies a Prats i rodalies ha estat subjecte de diferents furts dins de cases i negocis particulars. Entenem que aquests fets generin un mal estar a la comarca i esperem que aquesta sensació d’inseguretat que es pateix aquests dies disminueixi. 

25 DE DESEMBRE, BON NADAL!

Us desitgem que passeu unes Bones Festes de Nadal al costat de les persones que més estimeu, que el nou any 2020 sigui molt pròsper i que gaudiu d’una bona Cavalcada de Reis.

Enviem una abraçada ben forta d’escalf per a totes les preses i presos polítics, a les detingudes i  detinguts, a represaliades i represaliats, a les exiliades i exiliats i a totes les seves famílies, ja que aquests dies són especialment durs.

T’ESCOLTEM

Si tens cap proposta per millorar el poble no dubtis en enviar-nos un correu (prats@republicactiva.cat).