COMMEMOREM I REIVINDIQUEM

Comencem una tardor en què recordarem totes les gestes viscudes l’any passat. Ho commemorarem per no oblidar res, per tot el què la implicació d’aquest poble va aconseguir, per recordar els que ara pateixen en primera persona la repressió per haver fet possible les lleis de desconnexió i el referèndum, i n’exigirem la llibertat. Ho farem sabent que no farem ni un pas enrere, que el poble ha decidit, és necessari, i serà possible.

MERCAT I COMERÇ

Prats de Lluçanès té potencialitats que mica en mica va posant de relleu. Els costums i els temps canvien, res és igual, i per tant, el comerç i el consum tampoc. Per això no es para d’intentar treure suc al mercat (ara, amb una nova campanya) o de donar suport i ajuts al comerç local que, malgrat les dificultats, ha de seguir lluitant. No és només cosa dels botiguers i comerciants, és també, cosa dels consumidors.

ELS REPTES DEL NOU CURS

Iniciem un nou curs que culminarà amb les eleccions municipals del maig del 2019. Abans, però, tenim molts deures que volem fer i entregar amb nota alguns dels quals són: construcció dels vestidors compartits de la zona esportiva; consolidació dels programes de dinamització del mercat i comerç local; l’espai de coworking; el projecte de reforma horària; i la memòria històrica; la consolidació de programes socials com els horts socials, el pla d’actuació municipal d’habitatge, el voluntariat jove, el Casal del jovent, el Consell d’infants, l’espai social de la gent gran i escola bressol.