ESMENES ALS PRESSUPOSTOS GENERALS DE L’ESTAT

Els contribuents pradencs paguem impostos a l’Estat; per aquest mateix motiu, pensem que l’Estat ha d’invertir a Prats de Lluçanès. En aquests sentit, doncs el nostre poble presentarem de mans de la Senadora d’ERC  Mirella Cortès esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat per la Construcció dels Vestidors compartits a la zona esportiva, per la Remodelació del Teatre Orient, per la Remodelació de la plaça nova i carrer del Mercat i per l’Execució del Pla Director d’enllumenat públic per substitució de línies i quadres elèctrics.

2 ANYS DE CANVI REAL

Aquest mes de juny fa 2 anys que es va produir el canvi a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, i que han passat moltes coses. Hem intentat impregnar l’acció al Govern de participació i corresponsabilitat amb la gent del poble, així s’han fet reunions temàtiques i generals, obertes, per tractar projectes, serveis i problemàtiques. Hem intentat també posar rumb a la promoció del poble, del comerç, de la indústria, del turisme, de la dinamització econòmica en general. Hem contribuït a ordenar l’estat dels carrers i dels edificis públics, al mateix temps que hem emprès importants projectes socials, d’educació i cultura.

Dos anys treballant sense treva, amb un compliment ja del 80% del programa electoral, pels veïns i veïnes de Prats de Lluçanès. Gràcies a tots per la implicació i fer-ho possible, junts seguim fent Prats de Lluçanès.

OBRES AL CARRER MAJOR I A LA PLAÇA DE L’ESGLÈSIA

No ha estat una intervenció senzilla. Del projecte inicial han hagut d’haver-hi canvis de millora, i un nou tram nou no previst, fet que ha significat un resultat més òptim per a tots. Així, s’han complert terminis, i creiem que en tenim un bon resultat. Volem donar les gràcies per la paciència del veïnat i comerciants, i posar en relleu que és una intervenció per a donar molt més valor al centre del poble, ajudar a dinamitzar la zona un cop acabades les obres i treure’n, tots plegats, bon profit.