Tenim nou carrer Major. I ara què?

Al llarg d’aquests mesos haureu pogut veure l’evolució de les obres del carrer Major de Prats de Lluçanès, un projecte que l’antic equip de govern va deixar fet sobre la taula i que només calia executar.

Com ja hem dit en altres ocasions, nosaltres entenem que el plantejament del carrer Major va molt més enllà de la part més estètica i ornamental que gairebé cada dia ens mostra l’alcalde amb molta satisfacció a les xarxes socials. El projecte complet, l’entenem com a un carrer que ha d’exercir com a pulmó i nucli de l’activitat comercial i veïnal del centre del poble i en aquest sentit podem constatar que s’ha avançat ben poc o gairebé gens. La realitat és que no s’ha aprovat cap iniciativa per ajudar a pal·liar les dificultats que pateixen els comerços o com tampoc s’ha pres cap mesura per incentivar que nous veïns vegin amb interès poder viure a la gran quantitat de cases deshabitades del centre del poble.  Com sempre anem dient i per poc cas que ens facin, des del PDECAT no deixarem de presentar propostes, mocions i idees per contribuir a fer el nostre poble millor.

Endavant les atxes!

Un cop més estem a les portes de les nostres festes per excel·lència, les Festes de Sant Joan i els Elois de Prats de Lluçanès. En aquests moments actuals, és necessari tenir uns dies d’il·lusió, alegria i de convivència i també mantenir i ajudar a perpetuar la nostra identitat històrica. Per tot això, animem a tots els ciutadans a participar i col·laborar en tots els actes de les esperades festes per contribuir a fer el nostre estimat poble més gran. Des del Partit Demòcrata fem arribar el més sincer agraïment a les associacions, entitats, grup de voluntaris…, que gràcies a ells faran possible unes bones Festes de Sant Joan i els Elois.