Activitat de l’Estiu Inquiet 2018

Després de l’èxit de la primera edició del projecte Estiu Inquiet al Lluçanès, el proper mes de juliol engegarà de nou aquest programa d’activitats esportives d’estiu al Lluçanès.

Per aquest estiu s’han programat activitats noves com el taller de fotografia, un curs de primers auxilis i l’acampada com a novetat. S’ha donat continuïtat al gimjove i el multiesport en el marc d’activitats esportives d’estiu.

De manera transversal es treballaran els valors de l’estima, el respecte, la conservació i l’interès pel propi municipi i pel territori i les competències personals del treball en equip, l’autonomia, la solidaritat, l’empatia, l’esforç, responsabilitat, gestió de les emocions i relació interpersonal.

El projecte pretén donar continuïtat a la prova pilot que es va iniciar l’estiu del 2018, en la qual van participar un total de 78 joves de tot el Lluçanès. La valoració que se’n va fer va ser molt positiva tant per part de les persones participants com també per les seves famílies fent que es considerés donar-li continuïtat.

La programació d’enguany incorpora alguna novetat com una acampada jove a Sant Martí d’Albars com a activitat engrescadora on participaran a la vegada tots els joves del Lluçanès que s’hagin inscrit a alguna de les activitats de l’Estiu Inquiet. Un taller de fotografia des del mòbil o el curs de primers auxilis complementen l’oferta d’enguany. Com a activitat continuista hi haurà el Gimjove, a Olost, i el Multiesport a Sant Boi de Lluçanès. A més, el projecte pretén garantir l’accés a tot el jovent i per tant el preu de les activitats són parcialment subvencionats. (Les quotes van des dels 12 fins als 58 euros).

A més, i com a novetat important a destacar, les famílies que ho necessitin podran sol·licitar beca dins la línia de beques d’estiu del Consorci del Lluçanès.

Les inscripcions estaran obertes fins el 14 de juny i es podran formalitzar al Consorci del Lluçanès, al teu ajuntament o al teu Punt Jove. Descarregueu-vos la BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ.

El projecte es condueix des de les àrees d’Educació i Esports del Consorci del Lluçanès, juntament amb els Serveis Socials del Consorci d’Osona de Serveis Socials,  l’àrea joventut de Prats de Lluçanès i joventut del Lluçanès (Consell Comarcal d’Osona) amb la col·laboració dels ajuntaments i Diputació de Barcelona i s’emmarca dins el pla territorial Lluçanès Territori Educador 2018-2020 i Educació 360.

Descarrega’t el fulletó del programa d’activitats Estiu Inquiet