Habitatge i Treball

Fàcil de dir. Més difícil d’aplicar. Sempre hem dit que des de l’Ajuntament no farà sortir d’una crisi, però hi pot contribuir. Així que aplaudim les polítiques planificades, les que pensen estratègicament i que no miren en el resultat electoral immediat, si no que pensen en el poble i el futur.

Per això, i per posar exemples, defensem que es facin coses bé com un Hotel d’entitats i espai de coworking ben fets, i no pedaços a un edifici. Per això defensem que es facin accions de dinamització econòmiques pensades estratègicament (ocupació, formació, emprenedoria, promoció del comerç, de les fires, dels productes de proximitat). Per això aplaudim que es faci un Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge i tot el què això comporta. Totes aquestes polítiques juntes, de ben segur que ens ajuden a fer un salt endavant, no de titular, si no de poble. Referèndum d’independència.

Ja hi ha data i pregunta per fer el referèndum sobre la independència de Catalunya. L’alcalde i equip de govern, d’ERC, ja han fet públic que col·laboraran amb tot, i han signat el manifest que els compromet a obrir els locals municipals habituals per als processos electorals. Això va seriosament, i des de Prats hi contribuirem. Per democràcia i pel futur del poble.

Lluçanès
El dia 26 d’aquest mes farà 2 anys de la Consulta sobre la comarca del Lluçanès. Davant la victòria del Sí i, al mateix temps, de la complexitat dels resultats i de la no voluntat d’alguns a solucionar la situació, des d’ERC Prats ens hem arromangat a reunions (mai com ara s’han fet reunions en el si de la comarca i fora) liderant debats i projectes, oberts, tranquils i serens, per poder tirar endavant. Ara ja cal tenir resposta, i que el Parlament aprovi la comarca del Lluçanès. Sense oblidar MAI el PER QUÈ de tot això: afrontar els reptes conjunts amb èxit, optimitzar recursos i maximitzar serveis per aquest territori i els seus pobles. Per això, veiem bé que el tràmit parlamentari, encara que lent, avanci.