L’Ajuntament de Prats busca persones voluntàries del poble disposades a donar un cop de mà, en cas de necessitat, per donar resposta a les necessitats de la població davant l’episodi de coronavirus.
En aquest sentit, l’alcalde Jordi Bruch explica que s’està treballant preventivament en la creació d’una borsa de voluntariat. Una iniciativa que es podrà ajustar a les necessitats perquè s’està en contacte continu amb l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Lluçanès i Serveis Socials per atendre qualsevol necessitat.
Bruch insisteix en què cal fer cas a les mesures i confinar-se a casa per prevenir la propagació del coronavirus.
L’objectiu d’aquesta xarxa solidària, promoguda per l’Ajuntament, és la d’acompanyar, subministrar aliments i medicament, assistència a persones soles i gent gran, cosir o canguratge d’infants si es necessita al llarg d’aquest període de crisi pel Covid-19. Tenint en compte que és imprescindible seguir les mesures de seguretat com mantenir les distàncies mínimes de seguretat, portar guants i renovar les mascaretes regularment.
En cas que siguis una persona que vol formar part d’aquesta borsa solidària per si es necessita escriu-nos un whatsapp al 661 545 638.
De la mateixa manera, posa’t en contacte pels mateixos canals si creus que hi ha alguna persona que viu sola i que ho necessita.