Free Junqueras 

Ha nascut la campanya “Free Junqueras. Per a la llibertat dels presos polítics i exiliats”. Impulsada per un grup de persones amb orígens i procedències diverses que han coincidit amb l’Oriol Junqueras en algun dels seus múltiples i variats àmbits d’actuació, aquesta campanya vol ser de denúncia de la situació que viu l’Oriol, així i com els altres presos polítics i els exiliats. Ens afegim a la campanya, que s’estén per tot el territori, i ens conjurem a no defallir fins a la seva llibertat. Tota la informació a www.freejunqueras.cat

Compromís amb el treball i l’habitatge

Pel desenvolupament del municipi són claus les polítiques de treball i les polítiques d’habitatge que, sovint, no són ni senzilles ni tenen resultats immediats. En aquest cas, a Prats de Lluçanès tenim per primera vegada a la història un Pla d’Actuació Municipal d’Habitatge que ja ha vist diferents accions realitzades (en aquest mateix butlletí s’ha pogut veure).

En la temàtica de treball, hem obert el primer espai de Coworking pel desenvolupament d’iniciatives empresarials, i veiem néixer la Cooperativa “Som Lluçanès”

Conscients que ens falta molt per recórrer, des d’ERC hem posat les bases per a aconseguir-ho, i seguirem immersos en aquesta línia intensament.

És amb Esquerra Republicana de Catalunya que això és possible.