Els ajuntament del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès aposten un any més pel programa d’activitats d’oci educatiu i esportiu, Estiu Inquiet dirigit als joves a partir de 12 anys del Lluçanès.

Enguany el projecte anomenat Estiu + Inquiet 2020, proposa un programa més ampli d’activitats que s’allargarà fins a final d’agost, per donar resposta a les necessitats de la situació actual.

Les activitats continuades mensuals seran: Gim jove (a Olost, Prats de Lluçanès i St. Boi de Lluçanès), Fun jove (a St. Feliu Sasserra i a St. Bartomeu del Grau), Taller de cuina (a Prats de Lluçanès) i Taller d’escalada (a Sobremunt) i un programa de tallers monogràfics puntuals de tardes en diferents municipis. Consulteu el programa complet aquí. 

Com cada any, de manera transversal es treballaran els valors de l’estima, el respecte, la conservació i l’interès pel propi municipi i pel territori i les competències personals de l’autonomia, la solidaritat, l’empatia, l’esforç, responsabilitat, i de manera especial, aquest any la gestió de les emocions, les relacions interpersonals i l’adquisició i consolidació dels nous hàbits d’higiene.

El projecte pretén garantir l’accés a tots els joves i per tant les quotes de les activitats són parcialment subvencionades. A més, aquelles famílies que ho necessitin podran sol·licitar beca dins la línia de beques d’estiu del Consorci del Lluçanès. Cal informar-se al Consorci del Lluçanès.

Les inscripcions estaran obertes fins el 19 de juny (places limitades) i enguany seran en format telemàtic. Caldrà accedir al següent formulari i omplir-ne tots els camps.

A continuació caldrà enviar la documentació necessària (carnet de vacunes actualitzat, targeta sanitària, DNI i resguard de pagament) a estiuinquiet@consorci.llucanes.cat. Finalment, el primer dia de l’activitat caldrà portar omplert i signat el full d’autoritzacions que us podeu descarregar en aquest enllaç. També caldrà emplenar el certificat autoresponsable que trobareu aquí. 

Si algú no pot fer la inscripció per via telemàtica cal que es posi en contacte amb el Consorci per poder agendar dia i hora per fer-la presencialment.

El projecte es condueix des de les àrees d’Educació i Esports del Consorci del Lluçanès coordinadament amb els ajuntaments, i compte amb el suport dels Serveis Socials i Joventut del Lluçanès i Diputació de Barcelona.