FESTA MAJOR SANT VICENÇ:

És important mantenir viva la cultura. Cal estar al seu costat, escoltar les entitats i proposar accions alternatives, reinventant, innovant.

L’Equip de Govern (JuntsxPrats i Movem Prats) no ha compartit decisions ni amb totes les entitats implicades, ni amb els grups polítics. En comptes d’assumir responsabilitats, ha preferit el retret.

Des d’ERC vam fer públic el nostre posicionament proposant mantenir, ni que fos telemàticament, tots els actes possibles (pregó, audicions, etc).

ERC al Ple:

Vam presentar mocions sobre telecomunicacions, rescat de l’AP2 i l’AP7, i salut mental i emocional, vam preguntar, entre d’altres, sobre les baixes de treballadors (5) i vam resumir les aportacions que ens hauria agradat fer al Pla d’Acció Cultural.

Presentació de “Dona i poder. Com i per què feminitzar la política”, de Jenn Díaz:

El diumenge 24 de gener vam conversar amb l’autora sobre com les dones accedeixen al poder, què s’hi troben i com poden actuar per aconseguir feminitzar els espais de decisió.

ELECCIONS 14 FEBRER

Després dels resultats d’aquestes eleccions, a ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA li correspon liderar un govern progressista, que posi al centre les persones, l’amnistia i l’autodeterminació.

Gràcies a tots els que ens heu fet confiança.

Agraïm a tothom que segueix amb les indicacions sanitàries i animem a seguir-ho fent.

esquerra.cat/pratsdellucanes

XARXES SOCIALS

@ERCPrats

@ercprats