El passat divendres, 25 d’octubre, l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, des de l’Àrea de Joventut, va engegar un nou projecte d’oci nocturn per a joves anomenat “Lluna Jove”.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que de moment es durà a terme un divendres de cada mes, de 9 a 12 de la nit, és oferir una alternativa d’oci actiu i saludable al jovent, alhora que dona l’oportunitat de participar-hi a joves que no poden fer-ho a les tardes perquè participen a activitats extraescolars, treballen o estudien fora del municipi.

Així, la primera Lluna Jove va començar a les 9 de la nit amb una sessió d’Esports amb Valors (un projecte conjunt realitzat amb els altres vuit pobles d’Osona) a la Plaça dels Països Catalans, en la qual van participar-hi 10 joves d’entre 14 i 19 anys.

Posteriorment es van obrir les portes del Casal del Jovent perquè el jovent hi pogués accedir lliurement i fer ús de l’equipament. Una vintena de joves van aprofitar aquesta oportunitat per fer consultes al punt d’informació juvenil, jugar al tenis de taula i al billar, organitzar partides de jocs de cartes i, en definitiva, trobar-se i compartir rialles amb les seves amistats en un espai segur i saludable.

El regidor de Joventut, Ferran Chacón, ha fet una bona valoració de l’activitat i assegura que des de la regidoria de Joventut es treballarà per dinamitzar-la i consolidar-la com una opció més d’oci entre els joves.